Paul Grefen benoemd tot Academic Dean imagine. change. Academy

Speciaal voor geselecteerde executive relaties van Ricoh Nederland, is er de nieuwe Ricoh imagine. change. Academy, die in april 2014 van start gaat. De Ricoh Academy biedt bedrijfskundige insights en een waardevol netwerk gericht op co-makership. Prof.dr.ir. Paul Grefen (capaciteitsgroep Information Systems) is recentelijk benoemd tot Academic Dean van deze Academy.
 
Hoogwaardig Masterclass programma
Ricoh Nederland en TiasNimbas hebben in co-creatie een hoogwaardig Masterclass programma opgesteld, dat tot doel heeft de deelnemers te inspireren en vooral concrete, vernieuwende en waardevolle handvatten te bieden. De imagine. change Academy vormt een uitgelezen manier om met elkaar de dialoog aan te gaan over ontwikkelingen in het bedrijfskundige en ICT landschap.
Meer informatie: www.ricoh.nl/academy.