De Vreelandgroep is per 1 juni op zoek naar een afstudeerder!

The Information Systems group is often contacted by industrial organizations with assignments that could lead to student projects at various levels (master thesis project, bachelor completion project, etc.) Through this website we make these topics available to our students. In this post, we announce one such project, involving company Vreelandgroep

ZOEK JIJ EEN LOGISTIEKE UITDAGING?

De Vreelandgroep is per 1 juni op zoek naar een afstudeerder!

WIE ZIJN WIJ?

De Vreelandgroep, dat zijn 10 enthousiaste organisatieadviseurs, die zich inzetten om professionals en organisaties in de zorg beter te laten presteren. Dat doen wij op het gebied van strategie, het coachen van teams en zorglogistiek. Voorbeelden van onze logistieke projecten zijn simulatiemodellen van acute opname afdelingen, nieuwbouwtrajecten van ziekenhuizen en capaciteitsvraagstukken op poliklinieken. Voor meer informatie bekijk ons filmpje over simulatiemodellen<https://www.youtube.com/watch?v=bjzVSoZvA7I> of kijk op onze website www.vreelandgroep.nl<http://www.vreelandgroep.nl>

JOUW PROFIEL:
–       je studeert Technische Bedrijfskunde, Technische Wiskunde of een vergelijkbare studie,
–       je kunt programmeren en vindt het leuk om logistieke modellen te ontwerpen,
–       kennis van R en Plant Simulation is een pre,
–       je hebt affiniteit met de gezondheidszorg en de logistieke uitdagingen die daarmee verbonden zijn
–       je kunt zelfstandig werken en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Je zult de opdracht (gedeeltelijk) uitvoeren bij ons op kantoor in Bilthoven. Uiteraard bieden we ook een stagevergoeding.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief naar ons. We zullen een kennismakingsgesprek met je voeren en samen met jou kijken naar een geschikte opdracht, afhankelijk van jouw interesses en ideeën.

Contact for more information: Rik Eshuis

Comments are closed.