Internship/Thesis vacancies at KPMG

The Information Systems group is often contacted by industrial organizations with assignments that could lead to student projects at various levels (master thesis project, bachelor completion project, etc.) Through this website we make these topics available to our students. In this post, we announce one such project, involving company: KPMG

Vacancy titles for the semester starting in August/September 2016:

Primary Contacts

  • within TU/e: Pieter Van Gorp
  • within KPMG: Wesley van Renswouw

The organization (in Dutch)

KPMG Nederland biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van audit en advisory – KPMG Meijburg & Co is specialist in tax. Zo adviseren we onder meer over prestatieverbetering en risicobeheersing, begeleiden we transacties en zijn we actief op het gebied van controle en verantwoording. En we zijn onderdeel van een groot internationaal netwerk.

KPMG – IT Advisory – In de afgelopen jaren is de IT-agenda steeds omvangrijker en complexer geworden. De aantrekkende economie zorgt ervoor dat organisaties weer nieuwe initiatieven nemen en oog hebben voor de mogelijkheden die de nieuwe technologieën bieden. In tijden van verandering is het niet alleen belangrijk om op de kosten te letten, maar tevens om de complexiteit te reduceren. Zodat je als organisatie wendbaar bent en eenvoudig in kan spelen op diverse ontwikkelingen.

KPMG-T-Advisory

Technologische ontwikkelingen gaan snel en er wordt steeds meer mogelijk. Het is zaak om vragen die in de business leven te vertalen naar relevante IT-toepassingen. Daar ondersteunt KPMG in. We maken het technische landschap van een organisatie minder complex. En helpen haar beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Specific Areas of our KPMG contact:

Comments are closed.