Thesis Writers gezocht – Robotics Research Circle FS Accenture

The Information Systems group is often contacted by industrial organizations with assignments that could lead to student projects at various levels (master thesis project, bachelor completion project, etc.) Through this website we make these topics available to our students. In this post, we announce one such project, involving company: Accenture

Thesis Writers gezocht – Robotics Research Circle FS Accenture

Primary Contact within TU/e: Rik Eshuis

Accenture is per direct op zoek naar 2 thesis writers:

  1. Robotics and Client Interaction (https://www.accenture.com/nl-en/careers/jobdetails?id=00391591_en)

Robotics worden steeds zichtbaarder in ons dagelijks leven. Hoe ervaren mensen dit en wat zijn de positieve/negatieve effecten voor bedrijven (Brand Image, Brand Personality en Brand Identity)? Dit onderzoek is Financial Services specifiek, met focus op Robo Advisors, financiële adviseurs.

      2. Robotics and Insurance Processes (https://www.accenture.com/nl-en/careers/jobdetails?id=00391594_en)

Een deep dive in een insurance proces om de haalbaarheid en toepasbaarheid van robotische technologie te toetsen. Voor dit onderzoek dient er geschakeld te worden met klanten van Accenture en interne SME’s.

Comments are closed.