UITNODIGING 6de Business Intelligence congres van het BICC


Geachte,

Op donderdag 7 Maart 2013 vanaf 16u, organiseert het BICC- Thomas More in samenwerking met enkele vooraanstaande BI bedrijven het zesde Business Intelligence congres  met als thema “Korter op de bal met Agile Business Intelligence”. Graag willen wij u hierop uitnodigen.

Dries Van Nieuwenhuyse (Thomas More) geeft een wetenschappelijke beschouwing van het fenomeen en modereert.

Tobias Temmink (Teradata) licht toe, hoe de flexibiliteit van data warehousing daadwerkelijk kan verhoogd kan worden door het concept van Data Labs.

Pieter Vandamme  & Philip Allegaert (Keyrus) lichten hun projectmatige aanpak toe om Agile BI te gaan introduceren.

Dirk Remacle & Erik Bruyndonckx (TimeXtender, Sogeti) tonen aan dat door een agile visualisatie en analyse bij Mensura, men tot een betere waarde creatie komt.

Jos Cools & Freddy Aben (Sbi, Iterias) getuigen hoe gegevens vliegensvlug kunnen ontsloten worden, dankzij een agile combinatie van Qlickview bovenop de SAS Forecasting applicatie.

Meer informatie over het BI congres, alsook het programma, kan u terugvinden op volgende website http://bicc.thomasmore.be . Stuur deze mail ook door naar geïnteresseerde collega’s en vrienden.

Gezien de plaatsen van dit GRATIS congres beperkt zijn willen wij u vragen om zo snel mogelijk in te schrijven via volgende link: http://bicc.thomasmore.be/drupal7/Congres2013

Inschrijven kan uitsluitend via bovenvermelde website (gelieve geen reply te doen op deze mail).

Parallel aan het BI congres vindt een Business Fair plaats waar bedrijven zichzelf kunnen presenteren aan de deelnemers en is er ruimte om expertise en praktijkervaring te delen.

Na het congres is er een Networking Cocktail met broodjes voorzien waar er voldoende gelegenheid zal zijn om visitekaartjes uit te wisselen, contacten te leggen en gezellig bij te praten.

Tot binnenkort aan Thomas More – Mechelen.

Het BICC team